set na maľovanie prstami MUCKI Play me paintbox - zelená

(0x)
Výrobca
KREUL
Kód
29101
EAN
4000798291013
Dostupnosť
posledný kus
Naša cena s DPH
14,25 €/
Obrázok
set

Popis

MUCKI Play me paintbox Maľovali sme rukami a prstami
Akou rukou je vytvorený slon? Ktoré farby by som mal zmiešať, aby som dostal sivú? Deti sa hravou formou učia miešať farby a priraďovať ich k rôznym zvieratkám.

Paintboxy MUCKI Play me sú zábavné, poučné a farebne náročné. Deti spoznávajú farby spolu s mamou či ockom. Deti od 4 rokov chcú a mali by byť povzbudzované, aby si veci sami vyskúšali. Malí umelci miešajú farby prstami a spájajú farby. Ilustrované pokyny v našej brožúre nápadov vás prevedú krok za krokom. Aké farby majú zvieratá? Ako sa miešajú farby? Ako sa vyvíjajú šupiny a ostne? Ako spolu vychádzajú svetlé a tmavé tóny? Hra s farbami trénuje zmyslové vnímanie, jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Takto sa hravou formou pripravia na písanie v škole. S paintboxmi MUCKI Play me deti spoznávajú svet farieb a stávajú sa malými odborníkmi na farby. Ešte stále hľadáte darček na budúcu detskú narodeninovú oslavu? Paintboxy MUCKI Play me zaručujú skutočné Ah! a Oh!
Charakteristický
Spoločný zážitok pre malých aj veľkých: S touto sadou sa deti hravou formou naučia, aké ľahké a zábavné je miešať farby.
Používanie zábavných motívov Deti sa učia vytvárať vtipné obrázky zvierat s vlastnými odtlačkami rúk: Ktorú ruku môžem použiť pre slona?
Krabice na farby MUCKI Play me odporúčajú pedagógovia, pretože vynikajúco podporujú detskú kreativitu, koncentráciu a rozvoj jemnej motoriky.
Vyfarbovanie motívov prstami a cielené umiestnenie rúk trénuje jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka
Priamym kontaktom prstov a rúk s krémovou farbou sa nielen maľuje, ale aj cíti.
Prstová farba MUCKI na vodnej báze
Možno prať pri teplotách nad 30 °C
Dermatologicky testované
Bez parabénov, bez lepku, bez laktózy, vegánske
Priložený obrázkový návod na hru ukazuje postup krok za krokom
Nevhodné pre deti do 3 rokov.
Vyhovuje požiadavkám aktuálnej verzie smernice o hračkách.
Obsah
5 MUCKI prstových farieb po 50 ml (biela, žltá, červená, modrá, čierna), 2 malé tégliky na miešanie farieb a skladovanie, 10 vtipných stabilných motívových kariet a QR kód pre ďalšie motívy, 40 samolepiacich otočných očí, veľ. 8 + 10 mm (po 20 ks), 1 drevená palica, 1 návod na hru

Obj.č. 29101
Povrchy
Na maľovanie rukami a prstami na papier, kartón, plátno

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články