lepidlo spray 150 ml HOBBY COLLE

(0x)
Výrobca
GHIANT
Kód
15801
EAN
5412966158018
Dostupnosť
ihneď k odberu
Bežná cena
4,55 € s DPH/ks
Ušetríte
2,00 € s DPH
Naša cena s DPH
2,55 €/ks
Obrázok
Výpredaj
ks

Popis

Hobby lepidlo s možnosťou odlepiť a prestaviť lepený produkt na akrylovom základe, vhodné na všetky povrchy a tiež na použitie na Styropor.
Hobby COLLE je možné nanášať na takmer všetky povrchy zbavené prachu, mastnoty, hrdze a nečistôt. Aby sa dosiahol dobrý výsledok, lepidlo by malo byť nastriekané niekoľkými tenkými vrstvami. Vzdialenosť striekania 20 cm. Pred použitím nádobu pretrepte.

Nebezpečenstvo Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: Môže sa pri zahriatí roztrhnúť. Spôsobuje podráždenie pokožky. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Jedovatý pre vodné organizmy s dlhodobými účinkami. Chráňte pred teplom / iskrami / otvoreným ohňom / horúcimi povrchmi. Zákaz fajčiť. Nádoba je pod tlakom: Ani po použití neprepichujte a neprerážajte. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom mydla a vody. PRI VDÝCHNUTÍ: Presuňte postihnutého na čerstvý vzduch a ponechajte ho v pokoji v polohe pohodlnej na dýchanie. Ak dôjde k podráždeniu pokožky: Vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám presahujúcim 50 ° C. Obsahuje: Uhľovodíky, izoalkány C6 <5% n-hexán pentán. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo štítok s produktom. Zloženie podľa smerníc E. C. Alifatické uhľovodíky> 30%. Núdzové číslo 003270245245

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články