farba na textil set KREUL Javana Bleaching

(0x)
Výrobca
KREUL
Kód
91994
EAN
4000798096663
Dostupnosť
posledný kus
Bežná cena
11,99 € s DPH/
Ušetríte
3,60 € s DPH
Naša cena s DPH
8,39 €/
Obrázok
set

Popis

Súprava pre crafterov, ktorí milujú kontrastné farebné techniky na látkach. Crafteri navrhujú svoje textílie s prirodzeným bieliacim efektom: bielidlá do pekného počasia využívajú jasné slnečné lúče. Im-staying-in-bleachers používajú fén na vytiahnutie farby z látky. Čo sa stane s prirodzeným bieliacim účinkom? Farba na hodváb, ktorá nie je pokrytá, schne rýchlejšie ako farba pod šablónou. Vďaka fyzikálnemu kapilárnemu efektu farba na hodváb vyteká z látky pod šablónu do odkrytej farby. Efekt: po stiahnutí šablóny je motív svetlejší. Po zaschnutí vznikajú ostrohranné motívy - prirodzený bieliaci efekt, ktorý poteší každého.

Charakteristika:
• Ideálne pre začiatočníkov, pretože súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na prirodzené bielenie hodvábu na vytvorenie vankúšov, látkových tašiek a tienidiel
• Brilantná farba na hodváb s tekutým charakterom je ideálna pre prirodzený bieliaci efekt na textíliách
• Čo sa stane s prirodzeným bieliacim účinkom? Farba na hodváb, ktorá nie je pokrytá, schne rýchlejšie ako farba pod šablónou. Vďaka fyzikálnemu kapilárnemu efektu farba na hodváb teraz steká smerom von z látky pod šablónou do nezakrytej farby. Efekt: Po odstránení šablóny je motív svetlejší.
• Dizajnové šablóny vytvárajú presné motívy
• Technika: Motív je viditeľný tam, kde šablóna prekrýva farbu. Funguje to takto: Textílie sa musia pred návrhom vyprať. Naneste KREUL Silk Paint pomocou štetca. Jemne odstráňte šablónu bez okraja z fólie, vložte do mokrej farby a rovnomerne pritlačte. Ležať na slnku (10–20 min.) alebo fénovať za studena (10 min.). Odstráňte šablónu a motív šablóny bude viditeľný na látke.
• Fixácia farby na hodváb po zaschnutí žehlením (3 min. tuhnutie bavlny)
• Hodvábna farba je po zafixovaní svetlostála a odolná voči praniu (do 40 °C na ľavej strane)

Obsah
2 x farby na hodváb a 50 ml v hráškovo zelenej, lapisovej modrej, 2 samolepiace šablóny bez okrajov, motívy: list a kvet, 1 syntetický štetec, 1 brožúra nápadov

Povrchy
Na hodvábne a svetlé textílie z bavlny, viskózy, ľanu alebo zmesí s max. 20% podiel syntetického vlákna

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1