farba na hodváb 50 ml

(0x)
Výrobca
KREUL
Kód
M0810
Dostupnosť
skladom
Naša cena s DPH
4,45 €/ks
Obrázok

Varianty produktu

Popis

Farby na hodváb JAVANA sú špeciálne farby vhodné nielen na maľovanie hodvábu, ale aj na skrášľovanie textilných látok. Sú tú žiarivé farby s riedkym charakterom a vysokým pigmentovaním. Vyrobené sú na báze vody, preto sa s vodou aj ľahko miešajú. Sú určené pre hodváb, ale aj pre svetlé tkaniny vyrobené z bavlny, ľanu, viskózy alebo zmesí s maximálnym obsahom syntetického vlákna do 20 %.

Vďaka svojej konzistencii a štruktúre sú ideálne aj pre výtvarné techniky s použitím kontúr, akvarelových farieb, solí, airbrush metódy striekania na povrch či sprejov. Farby sú vzájomne miešateľné, vieme si tak vytvoriť jedinečné vlastné odtiene. Okrem toho, že sa dajú miešať medzi sebou, vieme ich miešať aj s klasickými farbami na textil. Hobby farby sa ľahko fixujú zažehlením a sú odolné voči praniu.

Farbu na hodváb pred maľovaním pretrepte aby sa pigmenty zjednotili. Tkaninu pred maľovaním vyperte bez aviváže. Po zdobení zafixujte až po dôkladnom uschnutí, a to buď cez papier na pečenie alebo z rubovej strany materiálu. Na žehličke si nastavte program na žehlenie bavlny. Žehlite 3 minúty. Po zažehlení bude farba svetlostála a vodeodolná pri praní.

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1